IExT - Internationale groothandel in Ex-materiaal

IExT is een internationale groothandel, gespecialiseerd in de verkoop van explosieveilig elektrisch materiaal. IExT heeft een totaalaanbod van gerenommeerde merken aan de meest gunstige voorwaarden in huis.

IExT, uw partner-specialist
IExT is leverancier van een zeer ruime keuze Ex-materiaal voor: de groothandel, de installateur, het studiebureau, de chemische, de petrochemische, de farmaceutische industrie, de druk-, verf- en voedingsindustrie, de technische, aankoop-, en onderhoudsdiensten.

Betrouwbaarheid en productveiligheid
IExT is als onderneming gecertificeerd volgens ISO 9001. De IExT-producten zijn ATEX-gecertificeerd: CE-verklaringen van overeenstemming en certificaten van EG-typeonderzoek en CE Ex-markering op de apparatuur.

Het IExT-dienstenpakket

Behalve voor de distributie van Ex-materiaal is IExT ook uw ideale partner voor de assemblage, al dan niet in eigen werkhuis, van explosieveilig elektrisch materiaal. Enkele voorbeelden: ontwerpen van eenvoudige besturingspanelen, uitrusten van klemmenkasten met wartels en klemmen, vervaardigen van verdeel- en besturingspanelen volgens uw schakelplan…

Flexibele levering en afhaling
De bekendste merken zijn uit voorraad leverbaar; andere staan binnen de kortst mogelijke leveringstermijn ter beschikking. Verschillende manieren van levering, bijvoorbeeld Just-In-Time, en/of afhaling zijn mogelijk. IExT: uw flexibele partner.

Elektro apparatuur voor gas-Ex-zones Elektro apparatuur voor stof-Ex-zones ISO 9001:2008
template: home

 
home | sitemap | disclaimer | copyright Iext © 2000-2024