Bedrijfsinfo

IRMACO - Uw partner voor explosiebeveiliging en procesbrandbeveiliging


Een totaalpakket bij één partner
Met 4 onafhankelijke bedrijven - ISMA, StuvEx International, StuvEx Safety Systems en IExT - en de jarenlange ervaring van haar medewerkers is IRMACO een stevig verankerde groep. Met specialisten die een uitstekende reputatie in hun branche genieten en de optimale oplossingen voor úw situatie ontwerpen - zonder enige vorm van compromis op het vlak van veiligheid.

Een unieke combinatie
Via de verschillende firma’s beschikt IRMACO zowel over een grote theoretische als over een sterke praktische kennis.

De IRMACO-groep
Alle firma’s hebben explosie- en procesbrandbeveiliging als core business, maar benaderen ze elk vanuit een andere specialisatie. ISMA is de expert voor het wetenschappelijke gedeelte, advies en wetgeving, StuvEx voor de integratie van procesbeveiliging, het leveren van het vereiste materiaal voor deze projecten, en het ontwerpen en leveren van onderdelen voor procesbrandbeveiliging. IExT is uw leverancier van explosieveilige standaardmaterialen.

Wat kan IRMACO voor u doen?
IRMACO kan u een uniek totaalpakket van activiteiten aanbieden: van advies over mogelijke explosierisico’s en effecten ervan, tot de verkoop van producten en de integratie van volledige beveiligingssystemen. U merkt het: aan IRMACO kunt u uw procesbeveiliging volledig uitbesteden.

Technische informatie?
Op onze website kan u tal van technische informatie vinden over onze producten en diensten en een actueel overzicht van onze studies en opleidingen.
 
template: default

 
home | sitemap | disclaimer | copyright Irmaco © 2000-2024